Vi på CurryOnWheels är förstås väldigt stolta över vad Malmö För Foodisar skriver om oss:

 

 

29/1 2022:

 

Här kommer hela texten från inlägget (men klicka gärna på länken och läs kommentarerna också!):

malmoforfoodisar

Det är ingen hemlighet att Sanjeev Luthra och Faizan Ali tillhör två av våra främsta lunchfavoriter på den lokala krogkartan. Men vi vill även ödmjukt buga för deras kvällsbuffé på helgerna.

Att hitta ett bra indiskt kök i Malmö är ingen lätt match och trots att de inte har någon a la carte-meny fortsätter Curry On Wheels att regera på topp år efter år.

Med en gråmulen kvävande pandemi-filt över utgångs-Malmö kan vi inte tänkas oss en bättre lördagsaktivitet än en lokal roadtrip till ett Industri-område i ett ingenmansland norr om Ystadsvägen ett par hundra meter från Erikshjälpen. Adressen tillhör knappast den mest lättillgängliga adressen i stan. Men den som pallrar sig dit kommer bli rikligt belönad.

För ögat ser buffén inte ut som Gaggan men vi lovar att den är mer vällagad och med bättre råvaror än samtliga indiska a’la carte restauranger i Malmö. Hos Sanjeev Luthra är veg/köttbullarna handrullade. I grytorna finns inga vattniga filéer som kryddats hårt för att dölja tveksamt ursprung utan hela styckdelar med ben för att behålla allt det mumsiga.

Rätterna varierar från dag till dag och Klimatsmarta och andra djurvänner har flera vegetariska och veganska alternativ att välja mellan.

 

Facebook den 2/3 2020:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och så här överväldigande lät recensionen på Instagram i september 2019:

 

Malmös bästa indiska kök? Redaktionen får med jämna mellanrum frågor om vad en äter bäst indiskt i Malmö. Vi har ofta brasklappat med att det inte är det lättaste att finna en bra indisk krog här.

En av stans absolut bästa indiska kök, om inte det allra bästa, är troligen den som är allra svårast att hitta. Känner du inte till vart det ligger är chansen mer eller mindre obefintlig att du råkar slinka in på @curryonwheels Beläget norr om Ystadvägen, mitt i ett litet industriområde i det ingenmansland som tydligen heter Hindby är adressen knappast den mest lättillgängliga.

Men den som pallrar sig dit kommer bli rikligt belönad med en liten lunchbuffé. För ögat ser buffén inte ut som Gaggan direkt men vi lovar att den är mer vällagad och med bättre råvaror än samtliga indiska a’la carte restauranger i Malmö. Hos Sanjeev Luthra är kofta-köttbullarna handrullade. I grytorna finns inga vattniga kyckligfileer som kryddats hårt för att dölja tveksamt ursprung utan hela styckdelar med ben för att behålla allt det mumsiga. Klimatsmarta och andra djurvänner har flera vegetariska och veganska alternativ att välja mellan. Och den sjukaste picklade löken som turbobooster.

För den som inte vill trängas på lunchen eller har svårt att hinna köra ut en vardag rekommenderas att ta med vänner och familj på helgen då Luthra & co dukar upp en brunch som är lika oemotståndlig som Punjabi MCs ”Mundian To Bach Ke”.

Sitter ni hemma eller på kontoret och suktar efter stans bästa indier har de även hemkörning och catering.
#malmofoodisar #malmöförfoodies #malmoforfoodisar #malmotown